středa 30. března 2016

Co by Vás mohlo zajímat

Dobrý den přáteléUsmívající se,

tohle se chystám napsat už nějaký ten pátek.Bude toho víc.Několik informací pro nové čtenáře,které ke mě čas od času zabloudí,ale i pro mé stálé,které se sem snad i rádi vracejíMrkající.

Kdysi jsem si blog založila,abych zde mohla představovat své Barbie,které jsem v té době sbírala.Od té doby se mnohé změnilo.V prvé řadě hlavně to,že už Barbie nesbírám.Svou sbírku jsem rozprodala a nyní nevlastním žádnou panenku Barbie,kterou bych mohla nabídnout k prodeji.

Dnes se zajímám hlavně o panenky FASHION ROYALTY.Původně jsem je měla v plánu představovat stejným způsobem,jako panenky Barbie,ale vše je jinak.Ke každé panence se snažím vymyslet charakteristiku a vhodný životopis.Také jsem se pustila do psání fotopříběhů,moc mě to baví a proto odpustě mi mé gramatické nedostatkyMrkající,děkuji.
Mou hlavní postavou byla a vždy bude Mia,Vy co ke mě chodíte pravidelně už víte,o koho se to jednáS vyplazeným jazykem.Takže vše se spíše točí kolem jejího života a ostatní postavy mají jen pomáhat posouvat nějakým způsobem děj.Sem tam napíšu i o někom jiném,to abych náhodou nenudilaMrkající.
Mám kolem 14 panenek a není to jistě konečné číslo a i když mě to moc baví,je to někdy fuška vše sesumírovat tak,aby to dávalo v příbězích smysl a nějak to navazovalo.Proto jsem se rozhodla,že další nové panenky už nijak zásadně v příbězích angažovat nebudu.Jistě,pořád budu mým dalším novým panenkám dávat nějakou charakteristiku a vymýšlet nějaký ten životopis,ale v zásadě už nebudou ovlivňovat děj příběhů,sem tam se jen mihnouUsmívající se.

Postavy v mém fotoseriálu:

Mia - je hlavní postavou.Je to mladá žena žijící v Paříži,která je interiérovou designérkou.Nedávno se vdávala.

Marco - je italský bysnysmen,který se přestěhoval za svou láskou do Paříže a je manželem Mii.

Anna - je sestřenicí Marca.Žije v Praze a je to právnička.Anna poznala Miu,když si jí najala,jako svou bytovou designérku.Seznámila Miu s Marcem.

Elena - je sestrou Marca.Je to modelka.Na začátku Mie dost dávala sežrat,že pochází z obyčejné třídy.Nejsou kamarádky,ale snaží se spolu vycházet i proto,že Marco pohrozil Eleně,pokud se k Mie nebude chovat slušně,že s ní přeruší kontakt.

Devony - je sestřenicí Mii.Je uznávanou herečkou.Kdysi byla láskou a milenkou Marca.

Daniel - bratr Mii.Je uznávaným fotografem a lamačem ženských srdcí.

Christian - nejlepší kamarád Marca,žije v Londýně a patří mezi bohatou smetánku.

Izabelle - kamarádka Mii.Cukrářka a příležitostná modelka.Chodí s Christianem.

Rosalie - Marcova bývalá manželka.Přestěhovala se do Paříže s úmyslem zničit vztah mezi Marcem a Mii.Vlastní uměleckou galerii a Daniel si vzal do hlavy,že jí sbalí,ale u Rosalie narazí.Je také sestřenicí Izabelle.

Scarlett - kamarádka Izabelle,patří mezi topmodelky

Tyhle postavy více či méně navazují na Miu a Marca.Nasledující postavy jsou nové a nemám v úmyslu je propojovat s hlavní postavou.Mají svůj život a vlastní minipříběh.

Jasmína - utekla z Egypta a nyní žije převážně v Londýně.Napsala knihy,ve kterýh popisuje svůj život v Egyptě,útěk z něj a nový život v nové zemi.Píše o palčivých tématech,jako je obřízka,náboženství a rozdíl v kultůrách.

Angelika - je manželkou bohatého obchodníka z Londýna.S Jasmínou se přátelí.

Alex - začínající malíř,vyrůstal s Angelikou v dětském domově.Je zamilovaný do Jasmíny.

Tak,takové stručné shrnutí postavMrkající...

Na svém blogu,jsem také představila několik panenek své kamarádky Nikolety,ale né všechny,protože se rozhodla mít svůj vlastní blog.Bohužel z nedostatku času stále není v provozu a tak doufejme,že čas se někdy najde a Nika nám představí své krásné panenky.Několik jejich panenek najdete v mé galerii pod jménem:Panenky mé kamarádky Nikolety.

Poslední informací je,že od 1.dubna nastupuji do nové práce a je možné,že nebudu vkládat tolik článků za měsíc,jak jste byly zvyklý.Uvidíme...



Zde to vše začalo...
Marco v doprovodu se svou sestřenicí Annou (brunetka),se seznamuje s prostořekou a trochu s výstřední Miou (červené vlasy).




Marco se svou sestrou Elenou...




Rosalie - bývalá manželka Marca
Daniel - bratr Mii a milovník žen



Izabelle - (v tygrovaných šatech) kamarádka Mii a sestřenice Rosalie,chodí s Christianem
Mia - hlavní postava

Devony - sestřenice Mii,kdysi měla poměr s Marcem




Christian - nejlepší kamarád Marca




Jasmína - (ta v bílém) je spisovatelkou a kamarádkou Angeliky (vedle co stojí)

Angelika - je manželkou bohatého obchodníka z Londýna




Alex - maluje abstraktní obrazy,vyrůstal s Angelikou v dětském domově.Je zamilovaný do Jasmíny.





Scarlett - topmodelka a kamarádka Izabelle




Fashion Royalty nechci rozprodávat a věřím,že nebudu mít ani důvod,i když jednu panenku jsem už prodala,protože mi nevyhovovalo její tělíčko.Zde v článku není její fotka a říkala jsem jí Fellon.Pokud někdy se rozhodnu jinak,budu Vás informovat.

Děkuji za Váš čas,který tu zde trávíte a snad se i bavíte.
Mějte se krásně,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....